PINK FLOYD - Meddle

vinylová gramofonová deska vhodná pro běžný gramofon s rychlostí 45/33 otáček a hrotem pro vinylové desky. stav gramofonové desky je uveden v popisu a je vidět na reálných fotografiích. originální obal desky je též k vidění na reálných fotografiích. pokud foto obalu chybí, pak je vinylová deska buď v univerzálním obalu vydavatele nebo má pouze papírový přebal.

640,00 Kč
Počet
Skladem

Meddle je šesté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané u Harvest Records. Album bylo produkováno mezi závazky kapely na turné, od ledna do srpna 1971 na řadě míst po Londýně, včetně studií EMI (nyní Abbey Road Studios) a Morgan Studios.
Bez materiálu, se kterým by se dalo pracovat, a bez jasné představy o směřování alba, skupina vymyslela sérii nových experimentů, které nakonec inspirovaly charakteristický track alba "Echoes". Ačkoli pozdější alba kapely by byla sjednocena ústředním tématem s texty napsanými výhradně Rogerem Watersem, Meddle bylo skupinové úsilí s texty primárně Waterse a je považováno za přechodné album mezi skupinou ovlivněnou Sydem Barrettem z konce 60. let a Éra vedenou Watersem. Z alba byl vydán jeden singl "One of These Days" b/w "Fearless".

A1 One Of These Days 5:51
A2 A Pillow Of Winds 5:03
A3 Fearless [Including "You'll Never Walk Alone"] 6:00
A4 San Tropez 3:38
A5 Seamus 2:12
B Echoes 23:16

1C 072-04 917

Parametry

stav - kondice nosiče
VG (very good) - velmi dobrý
země původu
Německo
rok vydání
1977
formát
Vinyl, LP, Album
rozměr disku
12" / 30cm
rychlost - otáčky
33 rpm
žánr
Rock
styl
Prog Rock, Psychedelic Rock